Ofertes de Feina i Beques Ofertes de Feina
Select Page
Dr Michela Picardi
Dr Michela Picardi

Beques Junior Leader ”la Caixa” per a investigadors postdoctorals

La investigadora postdoctoral de l'ICFO Michela Picardi rep una beca de la Fundació ”la Caixa”

April 21, 2023

La Fundació ”la Caixa” ha anunciat els beneficiaris de la convocatòria de beques “Incoming” 2023 per al seu prestigiós programa Postdoctoral Junior Leader. La investigadora postdoctoral de l'ICFO, la Dra. Michela Picardi, del grup de recerca Thermal Photonics dirigit per la professora Georgia Papadakis, és una dels vint-i-cinc investigadors premiats en aquesta convocatoria.

La Dra. Picardi va arribar a l'ICFO el març del 2022 procedent del King's College, on va realitzar un treball postdoctoral sobre nanofotònica teòrica i les interaccions llum-matèria. Actualment treballa en la transferència de calor per radiació per a aplicacions energètiques dins del programa Clean Planet d'ICFO.

Cofinançat per la Comissió Europea a través de la Marie Skłodowska-Curie COFUND Action en el marc d'Horitzó 2020, el programa Postdoctoral Junior Leader té com a objectiu la contractació d'investigadors d'excel·lència de qualsevol nacionalitat que vulguin continuar la carrera investigadora en territori espanyol o portuguès. a les àrees de la salut i ciències de la vida, tecnologia, física, enginyeria i matemàtiques. Els objectius d'aquest programa són fomentar la recerca innovadora i d'alta qualitat a Espanya i Portugal i donar suport al millor talent científic proporcionant-los un entorn atractiu i competitiu on desenvolupar una investigació d'excel·lència.

Als becaris Incoming a Espanya se'ls ofereix un contracte laboral de tres anys per realitzar un projecte de recerca en centres acreditats amb la distinció d'excel·lència Severo Ochoa o María de Maeztu. A través d'un programa de formació complementària, aquestes beques pretenen consolidar les habilitats investigadores i fomentar carreres científiques independents com a opció professional, abordant temes com ara el lideratge, la resolució de conflictes o la comunicació.

Felicitats Michela!